Generelt om MI

En fristående kedja

Maskinhandler Indkøbsringen (MI) grundades 1963 för att utveckla samarbetet med inköp av maskiner från olika tillverkare hos ett antal danska maskinhandlare.

 

I takt med att samarbetet och omsättningen ökade så ombildades MI till ett aktiebolag där aktieägarna driver självständiga företag över hela Danmark. MI har också självständiga återförsäljare i hela Sverige. 

MI's värden

På MI arbetar vi från tre värden:

  • Mervärde

  • Kompetenta

  • Uppdaterad

Sortiment på MI

Vårt sortiment består i korthet av bra produkter till rimliga priser – med bästa service och support.
Det kan delas in i tre huvudkategorier: jordbruk, trädgård/park och lager-arkivet.

Se mer nedan:

Lantbruksmaskiner 

Maskiner och redskap till lantbruket. MI är i dag importör för MI Tip tippvagnar, Gaspardo växtskyddssprutor och Maschio maskiner. Utvecklingen har hela tiden grundat sig på hög kvalitet, användarvänliga maskiner, driftsäkerhet och inte minst den lokala service som våra återförsäljare ger.

Grönytemaskiner

Grönytesidan har kommit som en naturlig del av vår utveckling. MI är idag importör av bl.a. Yanmar, Simplicity och Ferris på den svenska marknaden. Samtliga märken representerar hög kvalitet och unika tekniska lösningar som ex. IS – Independent Suspension hos våra Zero Turn gräsklippare.

Butik och reservdelar 

Förutom lantbruksmaskiner så har MI ett fullskaligt sortiment av verktyg, arbetskläder, elverktyg, slitdelar, husdjursartiklar, hydraulik, VVS mm. 

Styrelse 

Ellen Mølgaard Korsager - bestyrelsesformand                              
Assistant professor, PhD, Copenhagen Business School

Torben Petersen
PN Maskiner A/S

Jørn Dann Nielsen
Røstofte Maskiner A/S

Søren Hundahl
J. Hundahl A/S