Lediga tjänster i MI

Du är alltid välkommen att skicka en spontan ansökan till job@mi.dk

   

Behandling av personuppgifter (hantering av ansökningar)

När du skickar en ansökan till Maskinhandler Indkøbsringen A/S (härefter MI) antingen uppmanat eller spontant behandlar vi personuppgifter om dig. Syftet är att bedöma om du är lämplig för ett jobb hos oss.

När vi tar emot din ansökan blir MI ansvarig för den personliga information vi får om dig. Önskar du att kontakte den ansvariga kan du kontakta:

Maskinhandler Indkøbsringen A/S
Soldalen 1
DK - 7100 MI
mi@mi.dk
+45 76 40 86 00

Som registrerad hos MI har du alltid rätt att få gratis information om vilken information vi har lagrat om dig, samt att korrigera eller ta bort din information. Om du vill ha insikt, kontakta MI på ovanstående kontaktuppgifter.

1. INSAMLING, BEHANDLING OCH ANVÄNDNIG AV PERSONUPPGIFTER

Vid mottagandet av din ansökan behandlar vi personuppgifterna i ansökan och tillhörande bilagor. Det vill normalt vara följande information: kontaktuppgifter, födelsedatum, kön, civilstånd, utbildning, jobb erfarenheter, körkort information, kvalifikationer och yrkeskunskaper samt rekommendationer/ referenser. Det rekommenderas att du inte skickar mer personlig information än vad du anser vara nödvändig för att utvärdera din ansökan. T.ex. behöver vi inte ditt personnummer.

Vi använder databeskrivningsförordningen artikel 6. Styck 1 (avsnitt f) (berättigat intresse) som grund för behandlingen, eftersom det handlar om personuppgifter som du har skickat till oss för att kvalificera dig för ett jobb.

2. LAGRING OCH RADERING

Din ansökan kommer att lagras i vår arbetsmail, som används endast av ledargruppen. Vi kommer att bekräfta din ansökan vid mottagandet. Om du nekas, tar vi bort den information vi har registrerat om dig inom 6 månader. I vissa fall vill vi spara din ansökan, även om du har nekats, för framtida rekrytering. Om vi ​​sparar din ansökan ytterligare kommer vi att begära ditt samtycke. Om du anställs sparar vi den information som har varit en del av rekryteringsprocessen.

3. HÄLSOUPPLYSNINGAR

Om din ansökan innehåller hälsoupplysningar anses dessa vara av känslig karaktär. Upplysningen kommer endast att behandlas i samband med rekryteringen, och endast om de omfattas av § 2 i Helbredsoplysningsloven i Danmark.

4. SÄKERHET

Vi respekterar din integritet och håller därför dina personliga uppgifter konfidentiell. För att skydda dina personliga uppgifter har vi gjort ett antal tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, inklusive säkerhetsprogram och begränsad åtkomst. Vi kommer aldrig att dela dina uppgifter till tredje part om du inte godkänner detta.